|   | 
  • Abdullah Gül, KAYMEK'in açılışına katıldı


    Abdullah Gül, KAYMEK'in açılışına katıldı
    Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KAYMEK) tarafından 12.?si düzenlenen sergi açılışına katıldı.

     
    11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KAYMEK) tarafından 12.?si düzenlenen sergi açılışına katıldı. Gül, "Eğitim, kültür, sanat bir ülkeyi en güçlü yapan unsurlardan biridir" dedi.

    Törende konuşan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Belediyeler artık imar işleri dışında şehirleri güçlü yapmak için, cazip yapmak için, yaşayan hemşehrilerini mutlu yapmak için başka faaliyetler yapmak durumundadır. Bunların başında kültür ve sanat faaliyetleri geliyor. Zaten bir şehrin büyük bir şehir olması için sanat ve kültür faaliyetlerine çok önem vermesi gerekir. Şüphesiz ki eğitim bunun önceliğidir. Eğitim, sanat, kültür bir ülkeyi, bir şehri en güçlü yapan unsurlardan birisidir. Çünkü insanın eğitimi, insanın gelişmesi bunlarla olur. Ne kadar çok fert fert hepimiz becerikli olursak toplum olarak, ülke olarak da çok becerikli, bilgili ve vizyoner oluruz, güzel işler yaparız. Onun için belediyelerin bu faaliyetlerine çok önem veririm. Bugün şehrimizde bu tip faaliyetlerin açılışında bulunmak benim için çok mutluluk verici oldu. Herkesi tebrik ediyorum" diye konuştu. 

    Konuşmaların ardından Gül ve protokol üyeleri açılışını yaptıkları sergiyi gezdi. Abdullah Gül?e burada kursiyerler tarafından yapılan bir tablo hediye edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.