|   | 
  • Abdullah Gül siyasete ısınıyor


    Abdullah Gül siyasete ısınıyor
    Türkiye'de Twitter önceki gün erişime kapatılırken, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ofisi olarak bir hesap açıldı. Bu hesabın twitter yasağıyla aynı gün açılması ve Gül'ün yakın arkadaşı Fehmi Koru'nun açıklamaları siyasete dönüş sinyali olarak algılandı.

     
    11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün etkinlik, program ve duyurularının takip edilebileceği "11. CB OFİSİ" adlı sosyal medya hesabı açıldı.

    Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı olduğu dönemde dahi böyle bir hesap açılmazken bu hesabın twittera erişim engelinin olduğu gün açılması bir mesaj olarak algılandı. Gül, 2014 Mart ayında twitter yasaklıyken, attığı tweet'lerle çok konuşulmuş bazı AKP'li vekiller tarafından eleştirilmişti. '11 CB OFİSİ' hesabından ilk etapta 2 tweet atıldı. Söz konusu hesaptan, Gül'ün ofis olarak kullanılacağı belirtilen konağın da fotoğrafı yayınlandı.

    Abdullah Gül'ün yakın arkadaşlarından olan gazeteci Fehmi Koru, bir süre önce yazdığı köşesinde, Gül'ün siyasete dönmek istediğini yazmıştı...



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.