|   | 
  • ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ PROJESİNE BİR ÖDÜL DAHA


    ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ PROJESİNE BİR ÖDÜL DAHA
    Kayseri Abdullah Gül Üniversitesi'nin (AGÜ), Singapur'da Dünya Mimarlık Fuarında birinci olan Kayseri Sümer Bez Fabrikasını kampusa dönüştürme projesi, Capital ve Ekonomist dergilerinin düzenlediği 'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları' araştırmasında da ödüle layık görüldü.

    1935 yılında kurulan ve ülke ve Kayseri ekonomisine uzun yıllar pamuklu dokuma fabrikası olarak hizmet eden Sümer Bez Fabrikası, kapatıldıklan sonra AGÜ'ye devredildi. Fabrika tesislerini bir eğitim kampusuna dönüştürmeyi amaçlayan proje, 'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları' araştırmasında, en başarılı ilk üçe girdi. Proje, geçen yıl ekim ayında Singapur'da yapılan Dünya Mimarlık Fuarındaki yarışmada da birinci olarak, dünya çapında tanınırlık kazanmıştı. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.