|   | 
  • Açık Öğretim Lisesi Kayıtları Başladı


    Açık Öğretim Lisesi Kayıtları Başladı
    İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Açık Öğretim Lisesi kayıtlarının başladığını duyurdu.

     İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Açık Öğretim Lisesi kayıtlarının başladığını duyurdu. 
    İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, ?Bakanlığımız Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü?ne bağlı olarak faaliyet gösteren Açık Öğretim Okullarımızın 2014/2015 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem yeni kayıtları başlamıştır? dedi.
    Yılmaz, ?Mesleki Açık Öğretim Lisesi?nin yeni kayıtları 01 ile 19 Eylül 2014 tarihleri arasında Meslek Liselerine, Açık Öğretim Lisesi?nin yeni kayıtları ise 01 ile 26 Eylül 2014 tarihleri arasında İlimiz Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerine yapılacaktır.
    Ancak; 2014 yılı TEOG sınavları soncunda bir orta öğretim kurumuna yerleşen, ancak bu okula devam etmeyerek Açık Öğretim Lisesi?ne kayıt olacak öğrenciler için 8. sınıfı tamamladıkları ortaokuldan alacakları tamamlama belgesi 8veya 8.sınıfı tamamlamadığını belirten bir yazı) ile 01-12 Eylül 2014 tarihleri arasında Mesleki Açık Öğretim Lisesi için Meslek Liselerine, Açık Öğretim Lisesi için Halk Eğitim Merkezi Müdürlükleri ile Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerine başvuru yapmaları halinde Açık Öğretim Lisesi kayıtlı yapılacaktır? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.