|   | 
  • “Adam“ adam Ertuğrul Sağlam…


    “Adam“ adam Ertuğrul Sağlam…
    Spor Yazarı Salih Balcı, Kayserispor'un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Kayserispor açısından faydalı olduğunu ve "logo" belirleme sürecinde yapılana yanlışlıkları Fanatik Sporda Anadolu'ya yazdı.

    Kayserispor,  Rumen SUMUDİCA’yla yollarını ayırdıktan sonra en isabetli kararı verip Ertuğrul Sağlam’la sözleşme imzaladı.

    Kim derse desin Erol Bedir en isabetli kararı verdi.  Ertuğrul Sağlam’ı iyi tanırım.  Futbol  bilgisi üst düzey... Futbolcu ile diyalogu üst düzey... Şehri tanıyan, şehirle iyi diyalogları olan  bir Hoca... 2007 yılında  söylenen bir söz bugün yeniden gündeme  taşınmak isteniyor.  Ama bu ART niyetten öte değil..

    Evet, o zaman ki söylenen yanlıştı... Onu da menajer  söylemişti fakat ihale ERTUĞRUL SAĞLAM’a kaldı, bu yüzden art niyetler olacaktır. Söylenen söz yanlıştır kabulüm ama 10 yıl  geçtikten sonra bunu ısıtıp sofraya getirmenin de bir anlamı yok. Bu hususlarda dikkatli olmak gerekir.

    Ertuğrul hocamın bizim kefilliğimize elbette ihtiyacı yoktur ama biz kefiliz  çünkü kalbi temiz, Adam gibi Adamdır Ertuğrul Sağlam…

    LOGO MESELESİ

    İkinci husus da  Logo meselesi.  Nerden çıktı bu  KURT falan.  Aslan gibi ERCİYES DAĞIMIZ  var  Logo’ yu  en güzel şekilde süsleyen.  Bir başka unsura ne gerek var. Kurtmuş, kuşmuş..!

     Logo değişecekse YILKI ATLARI var, PARS var,  KAPLAN var, ŞAHİN var.  KURT biraz siyasi imaj yaratamıyor mu?  Bence bu kullanılır..!  ARSLAN zaten kullanılan bir logo.  Bizimki de ARSLAN olmaz da  KAPLAN olur,  PARS olur… Kesinlikle KURT’ a  karşı değilim,  ayrıca sevdiğim de bir hayvan türü ama  Siyasi…  Kulübümüzü bir simge koyup ta siyasileştirmeyin.

    Kısacası;  Kayserispor yeni sezona iş yaparak hazırlanıyor, transferlerde çok kararlı gidiyor. Hoca işi önemliydi onu hallettik, sırada  transferler gelecek. Ben umutluyum. “İyi işler olacaktır” kanaatindeyim...




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.