|   | 
  • ADLİYE SARAYI?NDA SONA DOĞRU


    ADLİYE SARAYI?NDA SONA DOĞRU
    Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri Yeni Adalet Sarayı'nın çevre düzenlemesine başladıklarını, bir hafta içinde de bitireceklerini söyledi.

     Başkan Bekir Yıldız, Kayseri Yeni Adalet Sarayı inşaatının tamamlandığını, iç tefrişatının ve son rötuşlarının yapıldığını hatırlatarak, "Buradaki çalışmalar çok büyük oranda tamamlandı. Biz de hemen çevre düzenlemesine başladık. Önce alt yapı için elektrik şirketi aydınlatma, KASKİ kanalizasyon, yağmur ızgaraları, içme suyu, Kaygaz ve Telekom da kendileriyle ilgili konularda çalıştı" dedi.
    Kayseri Yeni Adalet Sarayı'nın çok yoğun, hareketli bir nüfusa ev sahipliği yapacağını göz önüne alarak çevre düzenlemesi yaptıklarını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Doğalgaz, elektrik, aydınlatma, telefon, su ve kanalizasyon gibi alt yapıları tamamlandı. Alt yapının tamamlanmasının ardından biz hemen çevre düzenlemesi için kolları sıvadık. Öncelikle yaya yolunu ve bordürlerini yapıyoruz. Altyapıdan sonra malzeme serimi tamamlandı. Yaya yolu bitince de asfalt serip bir hafta içinde inşalllah bitireceğiz. Yeni Adalet Sarayı'nın çevre düzenlemesi için 5 bin metrekare kilitli parke taşı ve 2 bin metre bordür döşeyeceğiz. 1,2 kilometre uzunluğunda yan sokakların yapımı için alt yapı ve asfalt serimi yapacağız. Burada çevre düzenlemesi için toplamda yaklaşık bir milyon 550 bin lira harcama yapacağız. Kayseri için özel ve güzel bir yapı ortaya çıktı. Hayırlı uğurlu olsun? dilekleriyle sözlerini tamamladı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.