|   | 
  • Afrin ve Bitlis'ten acı haber geldi


    Afrin ve Bitlis'ten acı haber geldi
    Afrin`de arama tarama faaliyetleri sırasında önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak etti. Başbakan Yıldırım, 3 askerin şehit olduğunu açıkladı.

    Bitlis kırsalında da PKK`ya yönelik süren operasyonlarda önceden tuzaklanan EYP`nin infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

    Başbakan Yıldırım, Afrin`den gelen şehit haberiyle ilgili "Zeytin Dalı Harekatı başarıyla tamamlandı. Şu anda temizlik yapılıyor. Maalesef teröristler giderken sağı solu EYP ile her tarafı tuzaklamışlar. Bunların temizliğini yaparken kayıplarımızda oluyor. Bugün 3 şehidimiz var. EYP temizliği yaparken şehit oldular." ifadelerine yer verdi.

    Bir şehit haberi de Bitlis`ten geldi.

    Bitlis’te tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

    Güvenlik güçlerinin Bitlis kırsalında terör örgütü PKK`ya yönelik operasyonları aralıksız devam ediyor.

    Bugün de yürütülen operasyon kapsamında daha önceden PKK terör örgütü tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.



    Etiketler afrin bitlis asker şehit

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.