|   | 
  • AGÜ, Eğitim Yetenek Testi Merkezi Oldu


    AGÜ, Eğitim Yetenek Testi Merkezi Oldu
    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Harvard, Stanford, Yale gibi saygın üniversiteler tarafından kabul gören Scholastic Aptitude Test - Eğitim Yetenek Testi sınavının yapıldığı merkezler arasına kabul edildi.

    Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Amerikan üniversitelerinde lisans eğitimi almak isteyen tüm öğrencilerin ve Türkiye üniversitelerinde öğrenim görmek isteyen yabancı uyruklu öğrencilerin girdiği, sonuçlarının da bu üniversitelere başvururken kullandıkları bir sınav olan Scholastic Aptitude Test sınavının yapıldığı merkezler arasına kabul edildi.

     

    AGÜ, üniversitenin uluslararasılaşma stratejisini ve üniversiteye yabancı öğrencilerin kazandırılmasını planlayan Uluslararası Ofis ile üniversitenin var olan bilgi ve tecrübe birikimini toplumun tüm kesimlerine ulaştırmak ve artı değer üretmek için faaliyet gösteren AGÜ Akademi’nin girişimleri ile Türkiye’de sınavın yapıldığı 10 merkez arasında yerini aldı.

     

    Abdullah Gül Üniversitesi’nde, ilk Eğitim Yetenek Testi sınavı ise geçtiğimiz hafta sonunda yapıldı. Daha sonra ki sınavlar da 7 Mayıs ve 4 Haziran tarihinde yapılacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.