|   | 
  • AGÜ Spor'da liderlik sevinci


    AGÜ Spor'da liderlik sevinci
    Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftasında Abdullah Gül Üniversitesi, Fenerbahçe’yi konuk etti.

    Kayseri Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Abdullah Gül Üniversitesi 70-68 kazandı. Bu galibiyetle Abdullah Gül Üniversitesi, Fenerbahçe'den liderliği devraldı.

     

    12. maçında 10. galibiyetini alan AGÜ Spor’da Chelsea Gray 15 sayı, 5 ribaund, 6 asist, Zoi Dimitrakou 14 sayı, 3 ribaund, Mirna Mazic 13 sayı, 3 ribaund, Lara Sanders 11 sayı, 9 ribaund, 3 top çalma ve Pınar Demirok 8 sayı ile galibiyette başrol oynadı.

     
    Ligdeki 3. yenilgisini alan ve liderliği rakibine kaptıran Fenerbahçe’de ise Allie Quigley 24 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Jantel Lavender 19 sayı, 17 ribaund üretse de yenilgiyi önleyemedi.
     
    İlk Çeyrek: AGÜ Spor 11 – 22 Fenerbahçe
     
    İlk Yarı: AGÜ Spor 32 – 31 Fenerbahçe
     
    3. Çeyrek: AGÜ Spor 52 – 47 Fenerbahçe
     
    Maç Sonucu: AGÜ Spor 70 –  68 Fenerbahçe
     
    Maç sonu açıklamalarda bulunan AGÜ Spor Başantrenörü Ayhan Avcı, hakemleri yönetimleri nedeniyle eleştirdi. Avcı, “Maça hakemler iki takımın hazırlandığı gibi hazırlanmamış. Ben bu maçın çok daha konsantrasyonu yüksek yönetilmesini beklerdim. Çok şaşırdım, iki takım çok emek verdi. Hakemlerin bizim lehimize de onların lehine de çaldığı düdükler oldu.
     
    Ancak her şeye rağmen önemli bir galibiyet aldık. Bu sahada hiç yenilmemiş olmak çok önemli. 2015 yılını lider olarak bitiriyoruz, bunlar çok kolay işler değil. Seyircilerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.