|   | 
  • AGÜ Spor'dan 3 takviye


    AGÜ Spor'dan 3 takviye
    Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor), 2016-2017 sezonu öncesinde kadrosuna 3 takviye birden yaptı.

    Geçtiğimiz yıl Türkiye'de de oynayan Belçikalı pivot Ann Wauters ve Karadağlı forvet Jelena Dubljevic ile daha önce AGÜ Spor'da forma giyen Tanisha Wright kadroya katıldı.

     

    1980 doğumlu, 1.93 boyundaki Belçikalı pivot Ann Wauters, geçtiğimiz sezon Euroleague Women'da 11.5 sayı, 5.9 ribaund ve 1.7 asist ortalamalarına ulaşmıştı.

     
    AGÜ'nün kadrosuna katılan bir diğer isim olan 29 yaşındaki Karadağlı forvet Dubljevic, geçtiğimiz sezon Euroleague Women'da 10.3 sayı, 4.1 ribaund ve 2.3 asist ortalamaları yakalamıştı.
     
    Ayrıca 2013-14 ve 2014-15 sezonlarında da AGÜ Spor forması giyen Amerikalı oyun kurucu Tanisha Wright’ta yeni sezonda yeniden AGÜ için ter dökecek.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.