|   | 
  • AGÜ Spor'dan farklı tarife


    AGÜ Spor'dan farklı tarife
    Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor), Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 18. haftasında konuk olduğu Galatasaray’ı 20 sayı farkla 78-58 mağlup etti.

    Kırmızı-beyazlı ekip karşılaşmaya, Lucie Melek Bouthors - Zoi Dimitrakou - Pınar Demirok - Mirna Mazic ve Lara Sanders beşiyle çıktı. Karşılaşmanın başlangıcıyla birlikte oyun ve skor üstünlüğünü eline alan Kayseri ekibi, 1. çeyreği 22-13, devreyi 42-30, 3. çeyreği 66-36 ve mücadeleyi de 78-58’lik skorla galip tamamladı.

     

    AGÜ Spor’da, Chelsea Gray 17 sayı 4 asist, Zoi Dimitrakou 15 sayı 7 ribaund, Mirna Mazic 12 sayı 6 ribaund, Pınar Demirok 10 sayı 6 ribaund, Lara Sanders 9 sayı 9 ribaund 4 asist 2 blok ve Janel McCarville 8 sayı 3 ribaund 3 asistle maçta öne çıkan isimler oldu.

     

    Bu sonuçla ligde 13. galibiyetini elde eden kırmızı-beyazlı ekip, 19. haftada ise Beşiktaş’ı 13 Şubat Cumartesi günü sahasında ağırlayacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.