|   | 
  • Ahmet Doğan, Başbakan Başdanışmanı Oldu


    Ahmet Doğan, Başbakan Başdanışmanı Oldu
    Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlık Başdanışmanları olarak görevlendirdiği 9 isim arasında Ahmet Doğan'da yer aldı.

    Yeni Başbakan Başdanışmanları Resmi Gazete'de yayınlandı. 

     

    Buna göre Başdanışman olarak görevlendirilen 25. Dönem Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, STK'lardan sorumlu olacak. Doğan konuyla alakalı sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi, "Yeni görevim nedeniyle arayan veya mesaj atan tüm dost ve gönüldaşlarıma cân-ı gönülden teşekkür ederim. Rabbim utandırmasın, hayırlı hizmetler nasip etsin inşallah. Dualarınızda olmak dileğiyle"

     

    Öte yandan Ahmet Doğan ile birlilkte 9 kişilik liste şu şekilde; Süleyman Seyfi Öğün, İskender Pala, Ömer Faruk Korkmaz, Feridun Bilgin, Yılmaz Ensaroğlu, Muhsin Kızılkaya, Nejdet Subaşı ve Mustafa Şen. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.