|   | 
  • Ak Parti adayları ilçe ziyaretlerini sürdürüyor


    Ak Parti adayları ilçe ziyaretlerini sürdürüyor
    AK Parti Kayseri teşkilatı tarafından seçim startının verilmesi ile birlikte, milletvekilleri adayları çalışmalarına hız verdi.

     
    AK Parti Kayseri milletvekili adayları İsmail Tamer, Avşar Aslan ve Aydın Kalkan, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerinde esnaf ziyareti yaparak, çeşitli toplantılara katıldılar.

    İlk olarak Sarıoğlan ilçe binasında teşkilat mensupları ile bir araya gelen milletvekili adayları 7 Haziran seçimlerinin önemine değindiler. Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri 7. sıra milletvekili adayı İsmail Tamer, Kutlu Doğum Haftası ile kutlu bir yola çıkarak, seçim startını verdiklerini belirterek şunları söyledi;

    "Mecliste grubu bulunan diğer üç parti, memlekete faydalı olacak tüm yasaları veto etmek ve karşı çıkmaktan başka iş yapmadı. Dışarıda vatan, millet Sakarya diyenlere bakmayın. Çünkü bu insanlar meclis çatısı altına geldikleri zaman, ne kadar faydalı işler ve yasalar varsa hepsine karşı çıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar." dedi.

    AK Parti Kayseri 8. sıra milletvekili adayı Avşar Aslan da, milletvekili seçildiği taktirde Kayseri'ye hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağını belirterek, "Bu işe soyunurken, unumu eleyip, eleğimi duvara astım. Kayseri'yi mecliste en güzel şekilde temsil edecek, bir birinden değerli 9 tane milletvekili adayımız var. Bizler memleketin hizmetkarı olmaya talibiz. Biz laf üretmeye değil, hizmet ve proje üretmeye talibiz. Özellikle ilçelerimizdeki göçü önlemek için, yapılması gereken ne varsa, yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

    AK Parti Kayseri 9. sıra milletvekili adayı Aydın Kalkan da, Kayseri'de hedeflerinin 9-0 olduğuna dikkat çekerek, "7 Haziran seçimleri çok önemli. Sadece ülkemiz için değil, Doğu Türkistan, Gazze, Filistin, Mısır, Suriye, İran, Irak için bu seçimler çok önemli." dedi.

    İlçe teşkilatındaki programlarının ardından ilçede çarşı ve pazar esnafını ziyaret eden milletvekilleri son olarak da Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu'nu ziyaret etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.