|   | 
  • Ak Parti Hacılar İlçe Kongresi Yapıldı


    Ak Parti Hacılar İlçe Kongresi Yapıldı
    AK Parti Kayseri teşkilatı, 5. Olağan İlçe Kongreleri?nin 7. sini Hacılar ilçesinde gerçekleştirdi.

    AK Parti Kayseri teşkilatı, 5. Olağan İlçe Kongreleri?nin 7. sini Hacılar ilçesinde gerçekleştirdi. Kongreye tek liste ile giren mevcut Başkan Hüdai Barut yeniden ilçe başkanı seçilerek güven tazeledi.

    Hacılar Kültür Merkezi?nde yapılan kongreye, TBMM Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Kayseri Koordinatörü Recep Yıldırım, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları ile delegeler katıldı.
    Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Ak Parti iktidarı olarak, ?Durmak yok. Yola devam? sloganı ile hareket ettiklerini, bisiklet sürmek gibi durdukları an düşebileceklerini ifade ederek, "Onun için siyasette durmak yok. Ömrümüzün sonuna kadar, millete, devlete hizmet etmeye devam edeceğiz. İktidarlar şu sebeplerden dolayı çökerler! Yolsuzluktan, hırsızlıktan ve görevi kötüye kullanmaktan çökerler. Bunların birinci sebepleri de yerel yönetimlerdir. Eğer yerel yönetimler düzgün çalışır, çalıp, çırpmazlarsa, millete iyi hizmet ederlerse iktidar perçinleşir." dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.