|   | 
  • AK Parti'nin yeni genel başkan adayı Binali Yıldırım


    AK Parti'nin yeni genel başkan adayı Binali Yıldırım
    Ak Parti'de Ahmet Davutoğlu'nun ardından genel başkanlığa getirilecek isim Binali Yıldırım olarak belirlendi.

    Ak Parti'de temayül yoklamasının ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, genel başkan adayı olarak açıklandı.

     

    MYK toplantısının ardından açıklamayı Ak Parti Genel Merkezi'nde parti sözcüsü Ömer Çelik yaptı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, açıklamanın ardından tebrikleri kabul etti.

     

    Ak Parti Genel Merkezi'nde Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in ismini açıklamasından sonra kürsüye çıkan Binali Yıldırım, konuşmasına fıkra ile başladı. Binali Yıldırım, "Aklıma bir şey geldi, Temel konuşma yapmaya hazırlanıyormuş, kürsüye çıkmış bakmış ki konuşması yok, benimki gibi. Sonra dönmüş topluluğa dönmüş demiş ki, 'Buraya çıkarken konuşmamı bir Allah biliyordu bir ben, şimdi artık Allah biliyor" sözleri ile salondakileri kahkahaya boğdu. Konuşmasına 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak başlayan Yıldırım, 22 Mayıs'ta olağanüstü kongrenin gerçekleştirileceğine dikkat çekerek,

     

    "Bütün parti teşkilatımız, bütün kademelerdeki mensuplarımız canla başla hazırlıklarımızı büyük bir oranda tamamladık. AK Parti demokrasi şölenine hazır. Kurucularından birisi olmaktan onur duyduğum Ak Parti'nin genel başkan adaylığına layık görülmek benim için onurların en yükseğidir, aynı zamanda çok büyük sorumluluktur. Kongrede görevi devredecek olan Sayın Genel Başkanımız Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

     

    Kendisi partimizin kurucu genel başkanı ve lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan bayrağı bugünlere başarı ile getirmiştir" diye konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.