|   | 
  • Ak parti'ye 48 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu


    Ak parti'ye 48 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu
    AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 48 kişinin milletvekili aday adayı olarak kendilerine başvuruda bulunduğunu bunlardan 7?sinin engelli 7?sinin de kadın olduğunu söyledi.


    AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 1 Kasım?da yapılacak olan seçimler için kendilerine milletvekili aday adayı olarak başvuruda bulunanlar hakkında bilgi verdi. 7 engelli, 7 kadın ve 41 de erkek adayın şuana kadar milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu söyleyerek, ?Aday adaylığı sürecimizde şuana kadar elimize ulaşan 48 belgemiz var. Her an yeni adaylar gelebilir. Bunlardan 7 tane engelli, 7 tane bayan ve 41 de erkek arkadaşımız var. En genç arkadaşımız Bilal adında 25 yaşında olan aday adayımızdır. En yaşlı adayımız ise Niyazi Özay?dır.

     Ayrıca Mustafa Ağca, Cemil Görücü, Yaşar Karayel, Ali Erdem, Bilal Coşkun, Adem Yüksel Güngör, Hüseyin Zengin, Hülya Nergis, Ramazan Taş, Tuğba Yörük Öztürk, Şaban Topalcumaoğlu, Ali Adanalı, Mehmet Adıgüzel, Tuğba Muhtaroğlu, Sadık Yakut, Necati Kiriş, Taner Yıldız, Ahmet Çetin, Adil Karabörklü, Hüseyin Akay, Niyazi Özcan, Havva Talay Çalış, Zeki Kıyak, Mehmet Özhaseki, Ahmet Yasin Buhari, Şener Güngör, Ahmet Doğan, Faruk Hasetçi, Ayhan Oğan, Ali Ekşi, Ali Çamlı, Sami Dedeoğlu, Ferhat Akmermer, Kemal Tekden, Efser Çelik, Yunus Emre Turan, Mustafa Yavuz, Tolga Karaca şuanda bize evrakları ulaşmış kişilerdir. Bugün de evrakların girişi devam etmektedir. İnşallah birkaç gün içerisinde neticelenir diye tahmin ediyoruz. İnşallah Kayseri?mize yakışır bir liste yapacağız? dedi.

    Aday adaylığı sürecinin ardından yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi veren Özden, ?Şuan temayül yoklamamız yok ve aday tanıtımı da yapmayacağız. Temayül listelerimizi de vermeyeceğiz. Bu arkadaşlarımız arasından daha önce müracaat eden arkadaşlarımız da müracaata gitmeyecekler. Yeni müracaat eden arkadaşlarımız varsa bu arkadaşlarımız mülakata göndereceğiz. Bunun dışında herhangi bir şey yapmadan ayın 18?inde de inşallah listelerimizi açıklayacağız? ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.