|   | 
  • Ak Partili adaylar seçim çalışmalarını sürdürüyor


    Ak Partili adaylar seçim çalışmalarını sürdürüyor
    AK Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer ve Kadir Can Gökalp, Forum Kayseri Alışveriş Merkezinde bulunan esnafı ziyaret etti.

     
    Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer ve Kadir Can Gökalp, Forum Kayseri Alışveriş Merkezinde esnafı ziyaret etti.

    Milletvekili adayları 1 Kasım seçimlerinde esnafın desteğini istedi. Yapılan ziyaret sonrası konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Kadir Can Gökalp, "Seçim çalışmalarımız çok yoğun bir şekilde gidiyor. Seçimlere şurada kısa bir süre kaldı.1 Kasım seçimlerine çok az bir süre kaldı. Biz her şeyimizle birlikte 'durmak yok yola devam? diyoruz. 

    Bugün de Forum Kayseri Alışveriş Merkezindeyiz. Bütün esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bizi çok seviyorlar. Her zaman bizlerle beraberler ve 1 Kasım seçimlerinde bizlere bu bütünlüklerini göstereceklerini söylüyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.