|   | 
  • AKANSU KOLEJ'İNDEN KARDEŞ OKULLARA YARDIM


    AKANSU KOLEJ'İNDEN KARDEŞ OKULLARA YARDIM
    Kayseri Özel Akansu Koleji, kardeş okul uygulamaları kapsamında üç okula kitap, kırtasiye, bilgisayar, yazıcı yardımında bulundu.

     Kayseri Özel Akansu Koleji, kardeş okul uygulamaları kapsamında üç okula kitap, kırtasiye, bilgisayar, yazıcı yardımında bulundu.

    Sosyal paylaşım projeleri kapsamında Akansu Koleji'nin kardeş okulu olan Tomarza ilçesi Bostanlık İlköğretim Okulu, Büyükcanlı Köyü İlköğretim Okulu ve Rahime Akıncıoğlu İlköğretim Okulu'na ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında okul aile birliğinin okul velileri arasında düzenledikleri kampanyada toplanan ürünler ile okulun temin ettiği malzemeler kardeş okullara ve öğrencilere teslim edildi. Okullara bilgisayar, yazıcı, yazı tahtası; öğrencilere de kitap, kırtasiye, elbise yardımında bulunuldu.

    Akansu Koleji Müdür Yardımcısı Adil Gülaçtı, "Kardeş Okul Kampanyası çerçevesinde okullarımızı ziyaret ettik. Hem okullarımızın ihtiyaçlarını hem de öğrencilerimizin ihtiyaçlarını giderme konusunda güzel bir gün yaşadık. Okullarımıza bilgisayar, yazıcı ve yazı tahtası; öğrencilerimize de kitap, kırtasiye ve her öğrenciye mont şeklinde yardımlarımız oldu. 205 öğrencimize bu soğuk kış günlerinde giymeleri için mont dağıttık. Bu çalışmamızda emeği geçen Okul Aile Birliği üyelerimize ve bizlere her zaman destek olan okul velilerimize teşekkür ederim." dedi.

    Rahime Akıncıoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Cingöz ile Büyükcanlı Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Kazım Aktaş, Akansu Koleji'nin böyle güzel bir organizasyonu düşünmesinden ve bunu uygulamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ifade ettiler.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.