|   | 
  • Akansu Koleji, '90 Resimle Cumhuriyetimiz Sergisi' açtı


    Akansu Koleji, '90 Resimle Cumhuriyetimiz Sergisi' açtı
    Kayseri Özel Yılmaz Akansu Koleji, Cumhuriyet?in 90.yıldönümü kutlamaları çerçevesinde '90 Resimle Cumhuriyetimiz' resim sergisi açtı.

     Yılmaz Akansu Koleji?nde Cumhuriyet Bayramı bir dizi etkinlikle kutlandı. Görsel Sanatlar zümresinin hazırlamış olduğu '90 Resimle 90.Yılında Cumhuriyet' temalı resim sergisinin açılışı yapıldı. Açılışa Kayseri Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Eroğlu ve Ahmet Said İlter, Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, Yılmaz Akansu Koleji Müdürü Erdal Öğülmüş ile öğrenciler katıldı. 

        Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, serginin açılış konuşmasında ?Ulusumuz cumhuriyet yönetim biçimini zor elde etmiştir. Öğrencilerimizin kitaplarda okudukları güçlükleri bizler bu zorlukları yaşamış atalarımızın dillerinden dinledik. Millet olarak cumhuriyeti kazanmanın ne denli zorluklar içerisinden olduğunun farkındayız. Öğrencilerimiz de atalarımızın bizlere miras olarak bıraktığı bu kazanıma sahip çıkıyorlar. Öğrencilerimizin yaptığı bu çalışmalar da Cumhuriyete sahip çıktıklarının bir göstergesidir. Bu sergide emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederim.? dedi. 

        Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal da, ?Kılıçaslan Eğitim Kurumları'nın misyonu cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, ülkesini muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak nesiller yetiştirmektir. Bu sergimiz de bunun bir örneğidir. Sergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim.? diye konuştu. 

        Program resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi, ardından cumhuriyet temalı şiirler okunması, skeçler sahnelenmesi ve şarkılar söylenmesi ile sona erdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.