|   | 
  • Akit çalışanı operasyonu dün duyurmuştu


    Akit çalışanı operasyonu dün duyurmuştu
    'Kayseri Gündem' gazetesinde köşe yazan Akit Gazetesi Kayseri bürosu çalışanı Hacı Yakışıklı mahkemenin gizlilik kararı verdiği soruşturmayı baskından bir gün önce duyurmuştu.

     
    Melikşah Üniversitesi ve kurucu vakfına yönelik cumhuriyet savcılığı tarafından başlatılan soruşturma dosyası ile ilgili mahkeme gizlilik kararı verdi. 

    Bu arada yerel gazetede köşe yazısı yazan Akit Kayseri bürosu çalışanının dün Melikşah Üniversitesine operasyon yapılacağını yazdığı ortaya çıktı. Kayseri?de yayın yapan 'Kayseri Gündem' adlı yerel gazetede köşe yazan Akit Gazetesi Kayseri bürosu çalışanı Hacı Yakışıklı, mahkemenin gizlilik kararı verdiği Melikşah Üniversitesi ile ilgili soruşturmayı polis baskınından bir gün önce yazdı. 

    Yerel gazetenin 15 Eylül tarihli sayısında Akit Gazetesi çalışanı, ?Önümüzdeki günlerde Melikşah Üniversitesi ile ilgili bir dosyanın açıldığında o arsaların nerelerden, nasıl alındığı ortaya çıkacaktır? ifadesi yer aldı. Dosya ile ilgili mahkeme gizlilik kararı verdi. Akit çalışanının ise soruşturmadan bir gün önce haberdar olması dikkat çekti. 




    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.