|   | 
  • AKP MİLLETVEKİLİ PELİN GÜNDEŞ BAKIR İLÇE HALKINI DİNLEDİ


    AKP MİLLETVEKİLİ PELİN GÜNDEŞ BAKIR İLÇE HALKINI DİNLEDİ
    AK Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, partisinin Akkışla İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısına katılarak, burada vatandaşlarla sohbet etti.

     Toplantıda Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Akkışla ilçesinde yapılan çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu, sorunları dinledi, çözüm yolları aradı. Milletvekili Gündeş Bakır, Kayseri Devlet Su İşleri (DSİ) Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun?u arayarak Akkışla ilçesine bağlı Akin köyünde bulunan Akin kanalına köprü yapılmasını ve Akin kanalı ile Ortaköy Drenaj kanalının temizlenmesini istedi. Coşkun, köy muhtarlarının dilekçelerini vermesiyle işlemlere başlanacağını söyledi. 

        Akkışla ile Ortaköy arasındaki yolun yapılmasının istenmesi üzerine Kayseri İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Bayar Özsoy?u arayan Bakır, yolun biran önce yapılmasını istedi. Ayrıca Ortaköy?e, gönderilen kilitli parke taşlarının döşenmesinden önce yolun çamurlu olması nedeniyle yol tesviyesinin yapılması gerektiğini söyledi. 

        Bakır, İş-Kur kanalı ile vatandaşlara 9 ay süre ile iş imkânı sağlayan toplum yararına çalışma programlarının verildiği 15 il içerisinde Kayseri ili olmadığı için Kayseri İş-Kur Müdürü Ahmet Ayçiçek ve İş-Kur Genel Müdürü Nusret Yazıcı?yı aradı. Bakır, haziran ayından itibaren Kayseri iline bu programların verilmesini istedi. Ayrıca devlete ait bu programların yine devletin bağımsız kuruluşları aracılığıyla verilmesi gerektiğini iletti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.