|   | 
  • Aksoyak 3x3 Basketbol Milli Takımı'nda


    Aksoyak 3x3 Basketbol Milli Takımı'nda
    Azerbaycan-Bakü'de gerçekleştirilecek oyunlara 50 ülkeden yaklaşık 6 bin sporcu katılacak ve 20 branşta mücadele edecek.

     
    Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda Öğretim Görevlisi olan Hasan Aksoyak Azerbaycan'ın Bakü şehrinde düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları'nda Kayseri ve Türkiye'yi temsil edecek.

    Azerbaycan tarihinin en büyük organizasyonu olarak dikkat çeken 1. Avrupa Oyunları'na Türkiye 190 sporcu gönderdi. Spor Genel Müdürlüğü verilerine göre 302 kişilik kafile 10 ayrı grupta Bakü'ye hareket etti. Oyunlarda Türkiye 20 ayrı branşta madalya mücadelesi verecek. Hasan Aksoyak'ın bulunduğu 3x3 Basketbol Milli Takımımızı kadrosu ise şöyle:
    İdareciler: Serdar Çelik, Mana Tokatlı
    Sporcular: Hasan Aksoyak, Mert Yavi, Enver Enis Ekmen, Ahmet Yılmaz, Bayanlar: Dila Aşkın, Duygu Fırat, Nihan Demirkol, İrem Tulgar

    Oyunlar için 10 binin üzerinde gönüllü görev yapacak. Ayrıca 1. Avrupa Oyunları'na 359 kişiyle en çok sporcu gönderen ülke Rusya olacak.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.