|   | 
  • AKÜ VE AKARYAKIT HIRSIZLIĞINA KARŞI OPERASYON


    AKÜ VE AKARYAKIT HIRSIZLIĞINA KARŞI OPERASYON
    Kayseri'de son 10 gün içinde kamyonlardan akaryakıt ve akü hırsızlığına karşı başlatılan operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alındı.

     Kayseri'de son 10 gün içinde kamyonlardan akaryakıt ve akü hırsızlığına karşı başlatılan operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alındı. Polis, yaklaşık 400 litre motorin ile 2 akü ele geçirildi.

    Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği, merkez Kocasinan İlçesi'nde son 10 günde gece geç saatlerde kamyondan akü ve akaryakıt hırsızlığı olayları ile ilgili çalışma başlattı. Ekipler, hırsızlıktan sabıkaları bulunan 32 yaşındaki Muzaffer Yılmaz, 26 yaşındaki Selim Karaduman ile birlikte 33 yaşındaki Erdem Arı ve 22 yaşındaki Talip Arslanmuğul'u yakalandı. Hırsızlık Büro Amirliği'nde ifadeleri alınan 4 şüpheli akü, akaryakıt hırsızlığı ve kablo hırsızlığı suçlarından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.