|   | 
  • Alaaddin Demirözü içini döktü


    Alaaddin Demirözü içini döktü
    Kayseri Erciyesspor'da Teknik Direktörlük görevinden istifa eden Alaaddin Demirözü yaptığı yazılı açıklamasında, "İnşallah bu kan değişikliği iyi gelir" ifadesinde bulundu.

     
    PTT 1. Ligin geride kalan 7 haftasında sadece 2 puan toplayabilen Kayseri Erciyesspor'un Teknik Direktörlük görevinden ayrılan Alaaddin Demirözü, "Değerli Kayserili sporseverler, yaklaşık iki ay görev yaptığım K.Erciyesspor Teknik Direktörlük görevinden istifamı sunarak ayrıldım. Bu süre zarfında bana güvenerek bu görevi veren başkanımız Ziya Eren'e teşekkür ederim. Teknik heyetime, kulüp personeline ve çalıştığım futbolcularıma teşekkür ederim yolunuz açık olsun" ifadesiyle başladığı yazılı açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

    "Ben kendime olan saygımdan ve K.Erciyesspor'a zarar vermemek için bu ayrılık kararını iki hafta önce vermiştim. Gönül isterdi ki bu oluşum çok başarılı olsun. Çünkü çok beklenen ve istenen bir oluşumdu. Bu kulubü her zaman kendi evimiz olarak gördük ve hiç bir şart ortaya koymadan görevimizi iyi niyetle yapmaya çalıştık. K.Erciyesspor her zaman büyük ve sevgi dolu bir kulüp olmuştur olmaya da devam edecektir. Takım zor bir dönemden geçiyor. Takımın bu süreç zarfında koşulsuz bir desteğe ihtiyaç var. Sadece maçta ki iki düdüğün arasına bakarak yargılamak ve farklı düşünceler içerisine girmek kulübümüze zarar verir. Sorun sıkıntı kriz ortamı bütün takımlar yaşayabilir. Önemli olan az hasarla atlatmak çünkü bir takım her sene şampiyon olamaz.

    Bizim başarılı olmamızı etkileyen faktörler ebette vardır. Aşamadığımız sorunlar ve belirsizlikler oldu bunlar da bizi olumsuz yönde etkiledi. Herşeye rağmen bunlarla yaşayıp daha başarılı olabilirdik. Şimdi bunları konuşmanın bir anlamı yok. Devam eden bir lig var ve K. Erciyesspor'un bir an önce toparlanmaya ihtiyacı var. İnşallah bu kan değişikliği iyi gelir."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.