|   | 
  • Ali Paşa Tan: "Partimin kararına saygılıyım"


    Ali Paşa Tan:
    CHP'de 7 Haziran seçimlerinde Kayseri'den ön seçim ile ikinci sıra milletvekili adayı olan Ali Paşa Tan, 1 Kasım seçimleri öncesi Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili listesinde aday gösterilmedi. Milletvekili adayı gösterilmeyen Ali Paşa Tan yaptığı basın açıklamasında, partisinin aldığı karara saygı duyduğunu söyledi.

     
    CHP İl binasında basın açıklaması yapan CHP Kayseri Milletvekili aday adayı Ali Paşa Tan,

    "7 Haziran'da bir seçim geçirdik. 7 Haziran'da vatandaşlarımız AKP'ye 'bu ülkeyi koalisyonla yöneteceksiniz' dedi. AKP bunu yapmadı. Bu açıdan 1 Kasım'da yapılacak milletvekili seçimleri çok önemli. Geçtiğimiz günlerde de bununla ilgili aday belirlemeleri oldu. Bende Kayseri'den milletvekili aday adayı olmuştum ama listeler açıklandıktan sonra aday olmadığımı öğrendim. Ben partimin aldığı karara saygı duyuyorum" diye konuştu.

    Tan ayrıca, "Bizler gücümüzü halktan aldık. bundan sonra da böyle olacak. Ali Paşa Tan olarak bugünlere tırnaklarımı kazıyarak geldim. Partime hizmet etmeye çalıştım. Bizim ilkemiz sadece aday olmak değil, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesidir. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Bu açıdan yeni listede yer alan arkadaşlara başarılar diliyorum. Onlarla birlikte olduğumu söylemek istiyorum. Partim benim için bunu uygun görmüş, anlayışla karşılıyorum" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.