|   | 
  • ALTIN FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ PIRLANTA ALIMINI ETKİLEDİ


    ALTIN FİYATLARININ DÜŞÜŞÜ PIRLANTA ALIMINI ETKİLEDİ
    Kayseri?de, kuyumculuk yapan Zikrullah Taflı, gençlerin yastık altına saklanan altın yerine pırlantayı tercih ettiğini söyledi.

     Kuyumcu Zikrullah Taflı, ?Altın fiyatlarının düşüşü pırlanta alımını etkiledi. Özellikle gençlerin altına talebi gün geçtikçe azalıyor. Gençler özellikle tek taş, beş taş, beyaz altın ve pırlanta almaya başladı. Altın yavaş yavaş tasarruftan uzaklaşmaya başladı. Sonuç nereye varacak bilemiyoruz. Pırlanta fiyat aralığımızda da en çok tercih edilenlere bakacak olursak bin 500 ile 4 bin TL arasında değişiyor ? dedi.
    Ramazan ayı dolayısıyla işlerinin durgun olduğunu belirten Taflı, ?Bu durgunluğun üzerine birde darphanede yaşanan grev altını epey etkiledi. Yetkililer bu işe bir çare bulsun. Altın şuan olması gerekenden 5 - 6 TL fazla alınıp, satılıyor. Darphanenin grevini bitirip altının normal seyrine dönmesini bekliyoruz? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.