|   | 
  • ALTINDAKİ YÜKSELİŞ SÜRÜYOR


    ALTINDAKİ YÜKSELİŞ SÜRÜYOR
    Altın fiyatlarında yaşanan sürekli düşüşün ardından tekrar çıkışa geçmesi yatırımcıların gözlerini yeniden altına çevirdi.

     1 ay öncesinde gramı 80 lira olan altın bugün 85 liradan satılıyor. Böylelikle 560 lira olan cumhuriyet altını, bugün 628 liradan satılıyor. Yapılan bu artışla cumhuriyet altını 1 ayda 68 lira değer kazandı. Altın fiyatları ile ilgili konuşan kuyumcu Zikrullah Taflı, ?Altına uzun vadede rahatlıkla yatırım yapılabilir. Altının fiyatı muhakkak yükseliş gösterecektir. Altının birden düşüp, yükselmesi hem bizi hem de vatandaşımızı etkiliyor. Ayrıca bayram sonrası satışlarımızda bir artış oldu. Özellikle bilezik, çeyrek, yarım ve cumhuriyet altını çok satılıyor? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.