|   | 
  • Amatör futbola kar engeli


    Amatör futbola kar engeli
    Tüm yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı Kayseri'de de hayatı olumsuz etkiledi. Haftasonu Kayseri genelinde oynanması gereken 22 amatör karşılaşma kötü hava şartları ve sahaların temizlenememesi nedeniyle oynanamadı.

    Yoğun kar yağışı Kayseri'de özellikle amatör sahaları olumsuz yönde etkiledi. 

     

    Temizleme çalışmaları yapılamadığı için il genelinde oynanması gereken 22 karşılaşma ertelendi. Futbol İl Temsilcisi Mustafa Korkmaz konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ''Haftasonu Kayseri ve ilçelerinde oynanacak olan Futbol İl Temsilciliği programında bulunan tüm amatör futbol müsabakaları yoğun kar yağışı ve sahaların hazır olmadığından ileri bir tarihte oynatılmak üzere futbol il temsilciliği tarafından ertelenmiştir'' dedi. Geçtiğimiz haftasonu oynanması gereken 7 Süper Amatör, 9 Birinci Amatör Küme ve 6 Birinci Amatör Küme U-19 Ligi karşılaşması ileri bir tarihe alındı.

     

    Ayrıca, Kayseri'de oynanması gereken Kadınlar Üçüncü Futbol Ligi 7. Gruba dahil 2 maçta oynanamayınca ileri bir tarihe ertelendi. Yarın, Kayseri'de oynanması planlanan U-16 Ligi maçları öncesinde sahalarda temizleme çalışmaları ise devam ediyor.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.