|   | 
  • ANADOLU HARİKALAR DİYARI'NIN MASKOTU, YARIŞMA İLE BELİRLEYECEK


    ANADOLU HARİKALAR DİYARI'NIN MASKOTU, YARIŞMA İLE BELİRLEYECEK
    Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan ve Kayseri'de sosyal kültürel hayata renk katacak olan Anadolu Harikalar Diyarı'nın maskotu, yarışma ile belirlenecek.

     Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan ve Kayseri'de sosyal kültürel hayata renk katacak olan Anadolu Harikalar Diyarı'nın maskotu, yarışma ile belirlenecek.

    Kayseri'nin sahip olduğu değerlere ve şehrin çağdaş imajına uygun özelliklere sahip olması hedeflenen Anadolu Harikalar Diyarı'na ait maskotun, rekabet yolu ile elde edilmesini sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada jüri başkanlığını ünlü karikatürist Salih Memecan yapacak.

    Ulusal düzeyde olup 18 yaşından büyük tüm TC ve KKTC vatandaşlarının katılımına açık olan yarışmaya yarışmacılar, en fazla 3 tasarım ile katılabilecek. Yarışma ve yarışma şartnamesi ile ilgili konularda soru sormak isteyen yarışmacılar, bu başvurularını yazılı olarak 28 Ocak 2013 Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı Maskot Tasarım Yarışması Raportörlüğü'ne posta ile ya da [email protected] adresine e-posta ile iletebilecek. Sorular ve cevapları en geç 20 Şubat 2013 tarihine kadar http: //www.kayseri.bel.tr adresinde ilan edilecek.

    13 Mart 2013 günü saat 17.00'de sona erecek olan yarışmada tasarımlar, bu süre sonunda tek ambalaj içinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi Anadolu Harikalar Diyarı Maskot Tasarım Yarışması Raportörlüğü'ne tutanak ile imza karşılığı elden ya da kargo veya posta yoluyla gönderilecek.

    Jüri, 16 Mart 2013 tarihinde toplanarak tasarımları değerlendirmeye başlayacak. Jüri, çalışmaları sonucunda hazırlayacağı raporu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na teslim edecek. Jüri değerlendirme raporlarının teslim edilmesinin ardından en geç 15 gün içinde yarışma sonuçları, Resmi Gazete'de ve belediyenin internet sayfasında ilan edilecek.

    Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi, Büyükşehir Belediyesi'nin www.kayseri.bel.tr adresinden edinilebilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.