|   | 
  • Ankara merkezli FETÖ operasyonunda bir kişi gözaltına alındı


    Ankara merkezli FETÖ operasyonunda bir kişi gözaltına alındı
    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki asker şahıslardan FETÖ’ nün mahrem imamları ile örgüt mensubu askerlere yönelik düzenlenen operasyonda Kayseri’de bir kişi gözaltına alındı.

    Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki asker şahıslardan FETÖ’ nün mahrem imamları ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı, ankesörlü telefonlar ile kontörlü, büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen 33 Üsteğmen, 3 Teğmen olmak üzere toplam 36 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 
    Verilen karar sonrasında Ankara ve 17 ilde devam eden operasyonlar çerçevesinde Kayseri’de E.A., yakalanarak gözaltına alındı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.