|   | 
  • Ankara ve Denizli'de deprem


    Ankara ve Denizli'de deprem
    ​​​​​​​Ankara'nın Mamak ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Denizli'nin Çardak ilçesinde de Richter ölçeğine göre 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

    Ankara'da 3 BüyüklüğündeDeprem

    Ankara'nın Mamak ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Ankara'nın Mamak ilçesi Kutludüğün Mahallesi olarak açıkladığı 3,0 büyüklüğünde deprem, saat 05.07'de meydana geldi. Yerin 6,96 kilometre derinliğinde meydana gelen sarsıntı, kısa süreli korkuya neden oldu. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

    Denizli'de 3,9 Büyüklüğünde  Deprem

    Denizli'nin Çardak ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
    Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın merkez üssünü Denizli'nin Çardak ilçesi olarak açıkladığı 3,9 büyüklüğünde deprem, saat 07.37'de meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen sarsıntı, kısa süreli korkuya neden oldu. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.



    Etiketler Ankara Denizli Deprem

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.