|   | 
  • Ankara’nın Gücü’ne Boyun Eğdi


    Ankara’nın Gücü’ne Boyun Eğdi
    Ankaragücü, Kayserispor’u iki maçta da yenen tek takım oldu

    Teknik Direktörlüğe Hikmet Karaman’ı getirdikten sonra yükselişe geçen Kayserispor, bu süreçte ilk iç saha yenilgisini 2-0’lık sonuçla Ankaragücü karşısında aldı. Sarı-kırmızılılar, ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan maçı da 3-1 kaybetmişti. Böylece Ankaragücü, 28. Hafta itibariyle Kayserispor’u her iki maçta da yenen tek takım oldu.

    Lige Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile başlayan ve kötü bir performans sergileyen Kayserispor, teknik direktör değişimi sonrası Hikmet Karaman ile birlikte başarılı sonuçlara imza atmaya başladı. Karaman yönetiminde 14 maça çıkan ve sadece 2 kez yenilip 6 galibiyet, 6 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, ligin 27. haftasına kadar oynadığı tüm takımlardan puan almasını bilmişti. 28. Haftayı Ankaragücü karşısında yenik kapatan Kayserispor, ligin ilk yarısındaki maçı da 3-1 kaybettiği için puan alamadığı tek takım, Ankara’nın sarı-lacivertlileri oldu.

    Fenerbahçe Ve Sivas’a Duble Yaptı

    Öte yandan Kayserispor, ligin 28. Haftasına kadar geçen periyotta, Fenerbahçe ve Sivasspor karşısında da duble yapmayı başardı.

    Bu iki takımı hem deplasmanda hem de kendi sahasında yenme başarısı gösteren sarı-kırmızılılar, toplamda 12 puanı hanesine yazdırmış oldu.

    Fenerbahçe’yi ligin 4. Haftasında Kadıköy’de 3-2 ile geçen Kayserispor, 21. Hafta müsabakasında Kadir Has’ta oynanan maçı da 1-0 kazandı ve rakibine bu sezon hiç puan vermedi.

    Sivasspor karşısında da benzer bir performans sergileyen Kayserispor, ligin ilk yarısında 2-0 yendiği Sivasspor’u deplasmanda da 3-1 yenme başarısı gösterdi.

    Kayserispor’un kalan maçlarına baktığımızda duble yapma şansı bulunan diğer takımlar ise Kasımpaşa ve Akhisarspor olarak görünüyor. Kayserispor, ligin ilk yarısında oynanan maçlarda Kasımpaşa’yı deplasmanda 3-0, Akhisarspor’u ise kendi evinde 1-0 yenmişti.

    Sıfır Çekme İhtimali Olan Maçlar

    Öte yandan Kayserispor’un, Galatasaray, Alanyaspor ve Trabzonspor karşısında sezonu puan alamadan kapatma riski bulunuyor. Zira sarı-kırmızılılar, ligin ilk yarısında oynadığı maçlarda kendi evinde Galatasaray’a 3-0, Trabzonspor’a 2-0 yenilirken, Alanyaspor’a da deplasmanda 5-0 kaybetmişti. Kayserispor ligin ikinci yarısında oynayacağı bu maçlarda beraberlik ya da galibiyet alamazsa, rakipleri karşısında sıfır çekmiş olacak. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.