|   | 
  • Annesini Bıçaklayarak Öldürdü!


    Annesini Bıçaklayarak Öldürdü!
    Bağcılar'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen M.T.G.(41), evde annesi S.G.'yi (74) bıçaklayarak öldürdü. Adrese gelen polis, şüpheliyi evde gözaltına aldı.

    Olay, saat 17.30 sıralarında Merkez Mahallesi 565 Sokak'ta bulunan 6 katlı binada meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan M.T.G.(41), henüz bilinmeyen nedenle annesi S.G.'yi (74) bıçakladı.
     
    Bu sırada M.T.G.'nin babası eve gelerek eşini kanlar içinde görünce durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri annesini bıçaklayan M.T.G.'yi gözaltına aldı.
     
    Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ise anne S.G.'nin evde hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olayın yaşandığı evde detaylı inceleme yaptı. Polis ekiplerinin çalışmasının ardından S.G.'nin cansız bedeni Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.
     
    Mahallede dükkan işleten Enver Doğanay, "Ben bakkal işletiyorum, bu arkadaş bana geliyordu. Ben tanıyorum psikolojik sorunları vardı. Nasıl oluyorsa annesiyle tartışıyor, sonra annesini bıçaklıyor. O sırada babası da odaya giriyor, bakıyor ki hanımı yerde. Koşarak markete geliyor, polisi arıyorlar" dedi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.