|   | 
  • Antalyaspor ile Galatasaray 53. randevuda


    Antalyaspor ile Galatasaray 53. randevuda
    Süper Lig’in 4. haftasında karşılaşacak Antalyaspor ile Galatasaray 53. kez karşı karşıya gelecek. İki takım Süper Lig’de ise 43. kez birbirlerine rakip olacak.

    Süper Lig’de 3 hafta sonunda 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 2 puanla 15. sırada yer alan Antalyaspor, sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlılar ile sarı-kırmızılılar toplamda 53, Süper Lig’de ise 43. kez karşı karşıya gelecek.

    Galatasaray farklı üstün

    Antalyaspor ile İstanbul temsilcisi sarı-kırmızılı ekip 52 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlılar, geride kalan 52 maçta 8 galibiyet, 14 beraberlik ve 30 yenilgi aldı. Antalya’da oynanan 26 maçta ise Antalyaspor 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 yenilgi aldı. İki takım Süper Lig'de ise 42 kez karşılaştı. 42 mücadele sonunda Antalyaspor 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 25 de yenilgi aldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.