|   | 
  • Aracın çarptığı çocuk metrelerce savruldu


    Aracın çarptığı çocuk metrelerce savruldu
    Aracın çarptığı çocuk metrelerce savruldu Korkunç kazadan 14 yaşındaki çocuk ağır yaralı olarak kurtuldu

     Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında, aracın çarptığı çocuk metrelerce savrulurken, korkunç kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına  anbean kaydedildi. 
    Edinilen bilgiye göre, Develi ilçesinin Muammer Kocatürk Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, yolun karşısına geçmeye çalışan 14 yaşındaki Semih A.'ya hızla gelen bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan Semih A., metrelerce savruldu. Kazada ağır yaralanan Semin A., olay yerine çağrılan ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araç şoförü ise hakkında başlatılan işlemlerin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 
    Meydana gelen kaza ise bir iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yolun karşısına geçmeye çalışan 14 yaşındaki Semih A., aracın çarpmasıyla birlikte havaya fırlıyor ve metrelerce savruluyor. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.