|   | 
  • Aracına yaptığı özel bölmede uyuşturucu ticareti yaptı


    Aracına yaptığı özel bölmede uyuşturucu ticareti yaptı
    Kayseri'de 'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan yargılanan sanığa, 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin TL adli para cezası verildi.

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından geçtiğimiz yıl Malatya yol uygulamasında durumundan şüphelenilen bir araçta arama yapıldı. Yapılan aramada, araca yapılan özel bölmede 37.2 gram metamfetamin ve 26 gram bonzai ile geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan M.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    Bugün 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık M.B. ve avukatı hazır bulundu. Uyuşturucu madde ticareti yapmadığını, uyuşturucu kullandığını söyleyen M.B., tahliyesini ve beraatını talep etti. Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucunda M.B.ye 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin TL adli para cezası verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.