|   | 
  • Aranması bulunan 23 şahıs operasyonla yakalandı


    Aranması bulunan 23 şahıs operasyonla yakalandı
    Kayseri’de aranması bulunan 23 şahıs operasyonla yakalandı

    Aranan Şahıslar Büro Amirliği’nin kent genelinde yaptığı çalışmalarda Sarkıntılık Yapmak Suretiyle Çocuğun Cinsel İstismarı suçundan 6 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan R. K., Kasten Öldürme suçundan 5 yıl 6 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.K., Kasten Yaralama suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E. B., Silahla Yağma suçundan yakalama emri olan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan A.T. ve Dolandırıcılık, Resmi Belgede Sahtecilik, Özel Belgede Sahtecilik, Bilişim Sistemleri ve Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık suçlarından 5 ayrı yakalama emri bulunan M.Y. ile birlikte aranması bulunan 23 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
    Gözaltına alınan şahıslardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.