|   | 
  • AREFE GÜNÜ MEZARLIĞA ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERİ


    AREFE GÜNÜ MEZARLIĞA ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERİ
    Her yıl olduğu gibi bu yıl da arefe günü mezarlık ziyaretleri için ücretsiz otobüs seferi düzenlenecek. Seferler, 7 Ağustos Çarşamba günü Tacettin Veli Bulvarı Katlı Otopark karşısından saat 09.00'da başlayıp aynı gün saat 16.00'ya kadar devam edecek.

     Bunlara ek olarak Şehir Mezarlığı'na gelen yaşlı ve özürlü vatandaşlar, mezarlık içerisinde tahsis edilecek ücretsiz araçlarla mezarlarının başına kadar götürülüp getirilecek.
    Ayrıca mezarlık hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların mezar ziyaretlerini sorunsuz gerçekleştirmeleri için de bir takım ek tedbirler alındı. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Şehir Mezarlığı, Anbar, Bülbülpınarı ve Gesi-İldem Mezarlıkları temizlenerek ziyarete hazır hale getirildi. Ayrıca Şehir Mezarlığı ve Taşlıburun Mezarlığı'nda kiosk bilgi sistemi güncellendi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.