|   | 
  • Arif Parmaksız, 5. kez Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçild


    Arif Parmaksız, 5. kez Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçild
    NTSO Başkanı Parmaksız, “Birlik, beraberlik içerisinde seçimimizi yaptık”

     Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında yeni dönemde görev alacak isimlerin belirleneceği seçimler yapıldı. 
    Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) seçimlerine mevcut başkan Arif Parmaksız tek liste halinde katıldığı seçimlerde bu göreve 5.kez seçildi. NTSO toplantı salonunda yapılan seçimlere iş adamları ve sanayiciler büyük ilgi gösterirken Başkan Parmaksız, seçimlerde oy kullanmak için gelen iş adamları ve sanayiciler ile yakından ilgilendi. 
    Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız yaptığı açıklamada oda seçimlerinin birlik ve beraberlik içerisinde yapıldığını kendisini 5.kez bu göreve seçen tüm iş adamlarına teşekkür etti. Parmaksız, “Bu seçimimizin ilimize, ülkemize ve ekip arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Sağlık sıhhat içerisinde yeni bir döneme daha başlıyoruz. Hepimiz ilimiz için, ülkemiz için odamız da yapmamız gerekenleri yapacağız. Bu benim beşinci dönem adaylığım. Sağ olsun Nevşehirli iş adamları teveccüh gösterdiler. Bu dönemle beraber beş dönemdir Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı görevindeyim. Nevşehir’i belli bir yere getirmek için çalışıyoruz. TOBB’da görevlerim var burada da ülkemiz ile ilgili projeler geliştiriyoruz. Bu seçimimizde de birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bir seçim yapıyoruz. Nevşehir’i kucaklayıcı bir liste yaptık. Her kesimde her ticaret erbabında liste oluşturduk. Mümkün olduğu kadar sektörlerin ileri gelenlerini listemize almaya gayret gösterdik” diye konuştu. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.