|   | 
  • Arıkan: "İnsanların gönlünde Saadet yatıyor"


    Arıkan:
    Saadet Partisi Kayseri Milletvekili adayı Mahmut Arıkan Serçeönü Mahallesi esnafını ziyaret etti.


    1 Kasım Genel Seçimlerinde aday listelerinin açıklanmasının ardından çalışmalara başlayan Saadet Partisi(SP) milletvekili adayları Serçeönü Mahallesi esnafını ziyaret etti. Esnafın kendilerine olan tepkisinden memnun olduklarını belirten SP Kayseri Milletvekili adayı Mahmut Arıkan "Saadet Partisi olarak adaylarımızın açıklandığı 18 Eylül tarihinden bu yana sahalardayız. İnsanlar ciddi bir sıkıntı içindeler" dedi.

    Arıkan, her kesimden insanın ortak paydası olduklarını vurgulayarak "Bugün Ak Parti?den, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)?den, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)?den her kesimden insanların gönlünde Saadet Partisi yatıyor. Gittiğimiz her esnaf ve vatandaşlarımız bizi bağırlarına basıyor. Bütün partilerin ortak paydasının Saadet Partisi olduğunu düşünüyoruz. Bu seçimlerde diğer partilerden memnun olmayan vatandaşlarımızı ortak payda olan Saadet Partisine oy vermeye davet ediyoruz" ifadesini kullandı.

    Saadet Partisinin mecliste bulunduğu dönemlerde halkın daha mutlu olduğunu söyleyen Arıkan, "Saadet Partisi ne zaman iktidar olduysa ne zaman mecliste olduysa bu milletin yüzünü her zaman için güldürmüştür. Saadet Partisi, 1974?te Kıbrıs Barış Harekatı, 1977?de ağır sanayi hamlesiyle, 1996-1997?de Türkiye Cumhuriyetinin hala en başarılı hükümetini kurarak çok önemli işlerin altına imza attı.

    Halkımızın tepkisi gerçekten güzel fakat 7 Haziranda destekledikleri partileri bu seçimde de destekleme durumundalar biz bu desteği 1 Kasıma kadar yapacağımız çalışmalarda Saadet Partisine geçirip Saadet Partisini inşallah meclise bu seçimde sokacağız" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.