|   | 
  • ARIKAN:'' İSLAM COĞRAFYASI "TARİHTE EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ İŞGAL, ZULÜ


    ARIKAN:'' İSLAM COĞRAFYASI
    Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, İslam coğrafyasının "tarihte eşi benzeri görülmemiş işgal, zulüm ve katliamlarla karşı karşıya olduğunu" bildirdi.

     Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan, İslam coğrafyasının "tarihte eşi benzeri görülmemiş işgal, zulüm ve katliamlarla karşı karşıya olduğunu" bildirdi.

    Arıkan, yaptığı yazılı açıklamada, Filistin, Suriye, Irak, Afganistan, Sudan, Arakan ve daha nice mazlum coğrafyada işgallerin, zulümlerin artarak devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

    "Irkçı emperyalizm, Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) kapsamında 22 İslam ülkesinin sınırlarının değiştirilmesi planını adım adım tatbik etmektedir. BOP çerçevesinde adım adım 22 ülkenin sınırları değiştirilmektedir. İşte Afganistan, işte Sudan, ikiye bölündü. Irak fiilen üçe bölündü, Libya'nın durumu ortada. Suriye'de şiddet ve katliam devam ediyor. İslam coğrafyası tarihte eşi benzeri görülmemiş işgal, zulüm ve katliamlarla karşı karşıyadır. Hiç şüphesiz bu işgal ve talan sürecinin en son hedefi İran ve Türkiye olacaktır. Bunun için bölgemiz, büyük bir savaşın eşiğine getirilmiştir."

    Malatya'ya füze kalkanı yerleştirilmesinin ardından Türkiye'nin aynı zamanda

    "Nato toprağı olduğu" bahanesiyle başta Kahramanmaraş olmak üzere bazı illere de patriot füzelerinin yerleştirilmesi çalışmasının dikkat çekici olduğunu ifade eden Arıkan, açıklamasında, "Tarihten ders çıkarmak zorundayız. Osmanlı İmparatorluğu'nu Birinci Dünya Savaşı'na sokan Goben ve Breslau gemileri ne ise bugün ülkemize yerleştirilmek istenen patriotlar ve füze kalkanı da aynıdır. O gemiler Osmanlı'yı savaşa sokarak, parçalanmasına neden olmuştur. Endişemiz odur ki, füze kalkanı ve patriotlar da Türkiye'yi bir savaşa sürükleyip, parçalanmasına neden olmasın" ifadelerine yer verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.