|   | 
  • Arslan Mali Müşavirlik, Meslektaşları İftarda Buluşturdu


    Arslan Mali Müşavirlik, Meslektaşları İftarda Buluşturdu
    Mali müşavirler ve muhasebeciler, Arslan Mali Müşavirlik tarafından bu yıl 10.su düzenlenen geleneksel iftar sofrasında buluştu.

    Talas Sini Kebap’ta 40 civarında meslek mensubunun katılımıyla gerçekleştirilen iftar buluşmasını değerlendiren Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi İsmail Arslan, meslektaşlarıyla aynı sofrada buluşmanın mutluluğuna dikkat çekerek, “Arslan Mali Müşavirlik olarak her yıl meslektaşlarımızı bir iftar sofrasında buluşturuyoruz. Bu yıl 10.sunu düzenlediğimiz iftar sofrasında de 40 civarında meslektaşımızla birlikteyiz. Rabbim huzur ve afiyet içerisinde nice Ramazanlara ulaşmayı nasip etsin. Katılan arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

    Kayseri’nin önde gelen mali müşavirlerinden İsmail Arslan’ın davetine katılmaktan duydukları memnuniyeti ifade eden meslektaşları da 10 yıldır böyle bir ortamı sağlayan İsmail Arslan’a teşekkürlerini ifade etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.