|   | 
  • ARTIK ?OKUMA?NIN HEYECANINI YAŞAYACAKLAR


    ARTIK ?OKUMA?NIN HEYECANINI YAŞAYACAKLAR
    Kayseri Yılmaz Akansu Koleji öğrencileri harfleri tamamlayarak okuma yazmaya geçmenin mutluluğunu okuma pastası keserek kutladılar.





                   Kayseri Yılmaz Akansu Koleji öğrencileri harfleri tamamlayarak okuma yazmaya geçmenin mutluluğunu okuma pastası keserek kutladılar.

    Yılmaz Akansu Kolejinde 2014-2015 eğitim öğretim yılında eğitim hayatına ?Merhaba? diyen ilkokul 1.sınıf öğrencileri dört ay süren birinci dönem eğitimlerinde alfabedeki harfleri tamamladılar. Önce harfler sonra heceler derken kelimeleri de öğrenerek artık hem okuyorlar hem de yazıyorlar. Hayatlarındaki bu güzel olayın ilk gününü de Okuma Pastası keserek ölümsüzleştirdiler. Düzenlenen törenle birinci sınıf öğrencileri şiirler okudu, İngilizce ve Türkçe şarkılar söyledi. Ardından Okuma Pastasını keserek anne ve babalarına pastalarını ikram ettiler. Tören Harflere Elveda balonlarını uçurarak sona erdi.

    İlkokul 1.Sınıf Zümre Başkanı Osman Tahiroğlu ?Öğrencilerimizle güzel bir eğitim öğretim hayatının birinci dönemini tamamladık. İkinci döneme daha bir heyecanla başlayacağız. Çünkü öğrencilerimizde okuma ve yazmanın heyecanını yaşayacağız. ?diyerek bu süreçte kendilerine her zaman destek olan velilerine teşekkür etti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.