|   | 
  • Ataş, Felahiye Ve Özvatan Turu Yaptı


    Ataş, Felahiye Ve Özvatan Turu Yaptı

    Seçim çalışmalarını hızlandıran Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Felahiye ve Özvatan’da vatandaşlar buluştu.

    Her iki ilçede de yoğun bir ilgiyle karşılaşan Dursun Ataş, vatandaşların dertlerini dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

    Vatandaşın kendilerine gösterdiği ilginin karşılığını hizmet olarak vereceklerini ifade eden Ataş, “Felahiye ve Özvatan ilçelerimizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Esnafımızın, çiftçimizin, işçimizin ve tüm vatandaşlarımızın dertlerini dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık. Tüm Kayseri’nin sesi olabilmek ve çözüm üretebilmek için hemşehrilerimizi dinlemeye devam edeceğiz” dedi.

    “BİRLİKTE KALKINDIRACAĞIZ”

    Felahiye ve Özvatan’ı birlikte kalkındıracaklarını ifade eden Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ataş, her iki ilçeye yapacaklarını şu şekilde özetledi: “Felahiye ve Yamula barajı kenarına balıkçı barınakları inşa edeceğiz. Felahiye’nin tüm arazi yollarını yapacağız. Özvatan’da ise süt ürünleri üretim tesisi kuracağız ve ayrıca Özvatan balının ve çömlek peynirinin pazarlama imkanlarını artıracağız. Hem Felahiye hem de Özvatan ilçe merkezine ve tüm mahallelerine düzenli ve ucuz toplu taşıma sağlayacağız. Bunun yanı sıra çiftçilerimize tohum, gübre, zirai ilaç ve meyve fidanı kalemlerinde doğrudan hibe yardımı yapacağız. Felahiye ve Özvatan bizimle birlikte kalkınacak inşallah.”




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.