|   | 
  • Atatürk’e hakaret eden kadın tutuklandı


    Atatürk’e hakaret eden kadın tutuklandı
    Atatürk’e hakaret etme gerekçesiyle gözaltına alınan Safiye İnce çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Safiye İnce, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeden cezaevine gönderilirken görüntülendi.

    Anıtkabir ziyaretinde çektiği videoda Atatürk’ü sevmediğini söyleyerek ağır hakaretlerde bulunan Safiye İnce’nin görüntüleri sosyal medyada yayılınca büyük tepki topladı. Olayın hemen ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Safiye İnce ile ilgili Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından soruşturma başlatıldığını açıkladı. Safiye İnce’nin yakalanması için karar çıkartıldı. Harekete geçen polis ekipleri, Safiye İnce’yi Çankaya ilçesinde oturduğu evinde gözaltına aldı. 
    Safiye İnce  emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edildi. Burada savcı karşısına çıkan İnce, tutuklu yargılanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.Atatürk'e hakaret eden Safiye İnce, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak yoğun güvenlik önlemleri altında Sincan Cezaevine gönderildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.