|   | 
  • Ateşin Çocukları


    Ateşin Çocukları
    Ateşin Çocukları olarak bilinen Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti Halk Dansları Topluluğu, Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak geldikleri Kayseri'de muhteşem bir gösteri sundu. Gösteriyi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de...

    Ateşin Çocukları olarak bilinen Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti Halk Dansları Topluluğu, Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak geldikleri Kayseri'de muhteşem bir gösteri sundu. Gösteriyi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de izledi.

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde Rusya Federasyonuna bağlı Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti'nden dünyaca ünlü Halk Danslar Topluluğu Kayseri'ye geldi. Ateşin Çocukları olarak da bilinen dansçıların yaptığı gösteriye ilgi büyüktü. Gösterileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti Kültür Bakanı Uali Evgemukov, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş izledi. Gösteri öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin huzurlu bir şehir olduğunu belirterek, "Eğer bir şehirde insanlar yaşamaktan keyif alıyorsa, o şehirde güzel işler oluyorsa, oradaki güzel etkinlikler çevresine de yayılır. Allah'a hamdolsunki Kayseri böyle güzel şehirlerden birisi" dedi. Yıllardır Kayseri için mücadele ettiklerini vurgulayan Başkan Özhaseki, "Bu mücadele sonucu şehrimizin sorunu kalmadı. Kendi içimizde huzurumuz var ve gelişmemizi sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

    Başkan Özhaseki'nin konuşmasının ardından sahneye Ateşin Çocukları çıktı. Büyükşehir Belediyesi Kültür-Sanat Merkezindeki gösteriyi izlemek isteyenler salonu tıklım tıklım doldurdu. 1300 kişilik salonda yer kalmayınca yüzlerce kişi ayakta gösterileri izledi. Ateşin Çocukları şarkılar ve danslarıyla izleyenlerden büyük alkış aldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.