|   | 
  • ATIK PİLLER ALTINA DÖNÜŞTÜ


    ATIK PİLLER ALTINA DÖNÜŞTÜ
    Sahabiye Muhtarlığı ve Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen 'Atık Pil toplama Kampanyası'nda dereceye girenler ödüllendirildi.

     Sahabiye Muhtarlığı ve Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen 'Atık Pil toplama Kampanyası'nda dereceye girenler ödüllendirildi. Kampanyada 6 bin adet atık pil toplayan Ali Erdoğan çeyrek altın ile ödüllendirildi.

    Kocasinan Belediyesi sergi salonunda düzenlenen atık pil toplama kampanyası ödül töreninde dereceye giren vatandaşlara ödülleri verildi. Sahabiye Mahallesi Muhtarlığı tarafından düzenlenen kampanyada atık pilin yanı sıra engelli vatandaşlar için mavi kapak da toplandı. En çok mavi kapak toplayan vatandaşlara da ödül verildi.

    Ödül töreninde bir konuşma yapan Sahabiye Mahalle Muhtarı Alim Gerçel, "Çevremizi, toprağımızı ve suyumuzu korumak en büyük ibadettir. Bu felsefe ile hareket ederek, yıl içerisinde Kocasinan Belediyemizin destekleri ile muhtarlığımız pil toplama kampanyası başlatmıştır. Kampanyamızın desteklenmesinde emeği geçen kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ise, "Hayatımızı etkileyen çok sayıda zehirli madde var ama biz bunların farkında değiliz. Çevreye atılan maddeler geleceğimizi karartıyor. Yavrularımızın ve gelecek nesillerimizin dünyasını karartacak maddeler çevrede atılı oluyor. O bakımdan bunların tedbirlerini almak zorundayız" ifadelerinde bulundu.

    Konuşmaların ardından dereceye giren vatandaşlara, ödülleri takdim edildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.