|   | 
  • Atılay Canel: "Biz böyle galibiyet istemiyoruz"


    Atılay Canel:
    Deplasmanda Yeni Malatyaspor’u 4-3 mağlup eden Fatih Karagümrük’te, karşılaşma sonrası konuşan Teknik Sorumlu Atılay Canel, “Biz böyle galibiyet istemiyoruz. Biz oyunu oyun gibi oynayıp üzerine koyarak seyircilere daha güzel bir oyun seyrettirmek istiyoruz” dedi.

    Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atalay Canel, bugün deplasmanda aldıkları 3 puandan dolayı oyuncularını tebrik etti. Canel, “Karşılaşmanın ilk 10 dakikasında 2-0 öne geçmemiz lazımken 17. dakikada geriye düştük akabinde orta sahamızdaki hatadan dolayı 2-0 geriye düştük. Buna rağmen oyundan düşmedik kendimizi toparladık ve golleri bulduk” dedi.
    Kazandıkları için mutlu olduklarını ancak bu şekilde galibiyet istemediklerini belirten Canel, “Biz böyle galibiyet istemiyoruz. Biz oyunu oyun gibi oynayıp üzerine koyarak seyircilere daha güzel bir oyun seyrettirmek istiyoruz. Kazanacağımız çok şeyler var. Her hafta üzerine koyarak ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

    İrfan Buz: "Bize yakışmayan goller yedik"

     

    Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Fatih Karagümrük karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak kendilerine yakışmayan goller yediklerini belirterek bireysel hataların önüne geçmek için çalışacaklarını söyledi.
    Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Fatih Karagümrük’le karşılaşan Yeni Malatyaspor, 2-0 öne geçtiği müsabakadan 4-3 mağlup ayrıldı. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İrfan Buz, karşılaşmaya oldukça istekli ve coşkulu başladıklarını belirterek, “Bizim lehimize giden müsabaka gollerimize baktığımızda güzel goller attık, tesadüfü goller değildi, iyi başladık maça” dedi.
    Yedikleri gollerin kendilerine yakışmadığını söyleyen Buz, “Adem’in pozisyonunda öne geçseydik eğer daha farklı olacaktı. Penaltı pozisyonu kırılma anıydı. Oyuncularımız burada gerçekten mücadele etti ancak yediğimiz gollerde, bize yakışmayan golleri yedik. Bugün savunma anlamında farklı bir sistemle oynadık, bireysel hatalardan gol yediğimiz için mağlup olduk, buda bizi üzüyor” ifadelerine yer verdi.
    Futbolda bunların yaşandığına dikkat çeken Buz, “Senaryo kırmızı karttan sonra Karagümrük lehine geçti, ancak bu müsabakadan dersler çıkarmamız, bireysel hataları ortadan kaldırmamız gerekiyor. Salı günü içeride oynayacağımız Sivasspor maçına yarından itibaren hazırlanmamız gerekiyor” diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.