|   | 
  • ATM'Lİ DURAKLAR İÇİN İLK ADIM


    ATM'Lİ DURAKLAR İÇİN İLK ADIM
    Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda bulunan taksi duraklarına kurulacak 8 adet ATM'nin 10 yıllığına kiraya verilmesi için ihale düzenlendi.

     Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda bulunan taksi duraklarına kurulacak 8 adet ATM'nin 10 yıllığına kiraya verilmesi için ihale düzenlendi.

    Taksi duraklarının daha modern bir görünüme kavuşması amacıyla düzenlenen ihaleye, tek istekli olarak Türkiye Halk Bankası katıldı. 576 bin 756 liralık teklifi ihaleyi kazanan Türkiye Halk Bankası, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda 8 adet taksi durağını, hazırlanan tip projeye göre yeniden yaptıracak ve ATM koyacak. Ancak taksi durakları Büyükşehir Belediyesi'nin denetiminde olmaya devam edecek.

    Öte yandan Sivas Caddesi güzergahında yapılması planan 11 adet ATM'li taksi durağı için teklif veren olmadığından ihale 15 gün süreyle pazarlığa bırakıldı. 23 Ocak 2013 Çarşamba günü saat 14.00'te tekrar yapılacak ihalede teklifler, 11 ATM'nin tamamı için alınacak. Parça teklifler değerlendirmeye alınmayacak. Sivas Caddesi güzergahında bulunan 11 adet ATM'nin muhammen bedeli 783 bin 300 TL olacak.

    Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından 2. ve 3. aşama raylı sistem güzergahında yapılacak 434 adet reklam mecrasının işletmecilik hakkının 10 yıllığına kiraya verileceği ihaleye bu hafta da katılımcı olmadığı için ihale bir hafta süre ile pazarlığa kaldı.

    Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda 23 Ocak Çarşamba günü saat 14.00'de tekrar yapılacak ihalenin muhammen bedeli KDV dahil 9 milyon 5 bin 37 lira olarak belirlendi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.