|   | 
  • Avrupa kafilesi Kayseri'ye dönüş yaptı


    Avrupa kafilesi Kayseri'ye dönüş yaptı
    Kocasinan Belediyesi başarılı öğrencileri teşvik etmek amacıyla Almanya ve İtalya'da bulunan 'Avrupa Bilim Müzelerine' götürdüğü gezi Kayseri'ye dönmeleri ile sona erdi.


    Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Kocasinan ilçe okullarında derece yapan öğrenciler yurtdışı bilim müzesi gezisi için belediye başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile birlikte Almanya ve İtalya'ya gitti.Yapılan gezinin ardından Başkan Çolakbayrakdar ve öğrenciler Kayseri'ye dönüş yaptı.

    Erkilet Havalimanı'nda konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Cumartesi günü sabah başlayan yurtdışı bilim müzeleri gezimiz bugün sona erdi.

    Şükürler olsun sağlık sıhhat içerisinde yurdumuza döndük. Çocuklarımızla sağlıkla ailelerine kavuştular. Almanya ve İtalya'da bilim müzelerini gezdik. Eminim ki öğrenci kardeşlerimiz bu gezide kendi birikimlerini arttırmışlardır. Bundan sonraki yaşantılarında özellikle başlayan üniversite hayatlarında bu geziler onlar için ciddi manada değerli olmuştur. Dünyayı görmek ve bilmek adına önemli bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. Muhakkak öğrenci kardeşlerimde benimle birlikte bu duyguları paylaşacaktır. Keyifli bir seyahat oldu. İnşallah gelecek sene yeni başarılı öğrencilerle birlikte nice nice programlarda birlikte olmayı diliyorum" diye konuştu.

    Bilim müzelerini gezen öğrenciler ise çok eğlendiklerini belirterek, Kocasinan Belediyesine teşekkür etti. Öğrenciler ayrıca yapılan gezinin bilgi birikimlerine çok şey kazandırdığını söyledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.